fredag 18. mars 2011

Halvering

I morgen skal vi alle 6 dra ned til Van City for å ha en avsluttningshelg med Mads der før han drar. Vi har faktisk booket hotel i downtown og vi skal pimpe på der hele helgen. Ikke bare er det Mads som skal dra, men også Oliver og Anders skal dra hjem til Norge etter helgen. For Oliver er kaltinn i militæret og Anders sin personlige økonomi har gått rett i vasken mens vi har vært her. Egentlig tror jeg Anders drar hjem fordi han fortsatt er utrolig vettskremt etter at han så en hvit og sort bjørn på verandaen (true story)

I går hadde vi vår siste dag på byen i Whistler og den ble ganske legendarisk. Noen av hendelsene passer ikke å skrive her på bloggen, men det har vært mega lol å snakke om det i dag. Noe som ikke var så lol, var at vi så en dame med jakken til Anders som Oliver mistet for en måned siden. Da Haga gikk bort for å prøve å sjekke på jakke ermet om den var ødelagdt på samme sted som Anders sin var, så røsket hun til seg jakken og løp. Kan også nevne at Herman i går ble vinner av den ærefulle Anti-spy konkurransen vår da Oliver var den 4 av oss 5 til å kaste opp i løpet av oppholdet.

I dag var det delvis sol, så vi tenkte at det var en perfekt dag for at Herman skulle kjøre i boksern (pga at han tapte veddemålet mot Max). Det høstet mye creds i alpinanlegget, særlig med tanke på at det var -8 grader på toppen. Det kommer film av det senere, hvor herman bla tok 540 og en lincoln loop.



Som nevnt tidligere drar vi til vancouver i morgen midt på dagen, men som de slappfiskene vi er så har vi ikke husket å kjøpe bussbilletter, så vi håper på at det fortsatt er noen ledige i morgen.



Kan love at det ikke kommer noe nytt bloggpost før etter helgen.

Peas out

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar